25 d’oct. 2015

" Pochas " amb Cloïses.



"Pochas" amb cloïsses

Aquest estiu varem anar de vacances al país basc, i vam  comprar mongetes que allà en diuen "Pochas".
Avui les hem fet per dinar i estaven delicioses.
Anem a cuinar-les.

Ingredients:
  • 500 grams de mongetes.
  • 500 grams de cloïsses.
  • 1 pebrot verd.
  • 2 tomàquets vermells.
  • 1 ceba.
  • 1 gotet de vi blanc (opcional)
  • oli ,sal, all i julivert.
Posem oli en una cassola i afegim la ceba ben picadeta. Tot seguit la deixem que es cogui una estoneta a foc molt lent i afegim el pebrot també ben picat.
Desprès afegim el tomàquet, que li haurem tret totes les llavors a trossets.
Quan estigui aquest sofregit ben fet que ja veiem que no te gens d'aigua, afegim les "pochas" que haurem tingut tota la nit amb remull.
Remenen una mica i afegim aigua fins que les cobreixi i dos dits mes.
Deixem coure 1 hora i provem com estan de cuites.Si  mes no, les deixem una estona mes.
A part en una paella, posarem l'all i el julivert i saltejarem les cloïsses fins que s'obrin.
Les afegirem a les pochas i coure'm uns 10 minuts mes i ja ho podem parar.
El suc que han fet les cloïsses també l'afegirem.
Ja podem servir.
Bon profit.