Llata de vedella de 1,5 kg.
100 gr. de pernil o cansalada.
2 cebes tallades a la juliana ,1 pastanaga i una cabessa d'alls.
3 o 4 tomàquets madurs.
6 peres
1 got de vi blanc
Farcellet d'herbes aromàtiques ( Llorer, romaní)
Oli
Sal i Pebre
Brou de carn
Preparació:
Salpebreu i enfarineu la llata, poseu oli amb una cassola i comenceu a daurar-la.
Afegiu-hi la ceba, la pastanaga,la cabessa d'alls, el farcellet, els daus de pernil o cansalada i aneu coent fins que es vagi enrosin,afegiu el vi i deixeu reduir.
1 got de vi blanc
Farcellet d'herbes aromàtiques ( Llorer, romaní)
Oli
Sal i Pebre
Brou de carn
Preparació:
Salpebreu i enfarineu la llata, poseu oli amb una cassola i comenceu a daurar-la.
Afegiu-hi la ceba, la pastanaga,la cabessa d'alls, el farcellet, els daus de pernil o cansalada i aneu coent fins que es vagi enrosin,afegiu el vi i deixeu reduir.
Afegiu els tomàquets a trossos i quan veieu que ja s'han desfet afegiu el brou calent fins mes o menys la meitat que no cobreixi i deixeu coure uns 90 minuts i anem girant cada mitja hora.
Quan porti una hora afegim les peres senceres o a mitges i que es coguin junt amb la vedella.
Quan porti una hora afegim les peres senceres o a mitges i que es coguin junt amb la vedella.
Apaguem el foc i ho deixem reposar, jo sempre ho faig de un dia per altra.
A l'endemà tallem la llata,ho passem tot pel Xino i colem tot el suc i ho tornem a posar tot a la cassola.Ho posem a coure una mitja hora mes i ja ho tenim apunt.
Ho servim en una plata i les peres al voltant.
Ho servim en una plata i les peres al voltant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada