16 de maig 2015

Fideuà

Fideuà




Per fer la fideuà per 4 persones necessitarem:

  • 400 gr. de fideus del nº 2
  • Una sípia de platja.
  • 250 gr. de gambes o llagostins.
  • 4 grans d'alls
  • Oli d'oliva
  • Una ceba mitjana.
  • Dues cullerades de tomàquet fregit.
  • 1 l. de fumet de peix.
Posarem l'oli en un cassola i començarem per posar les gambes o llagostins i els fregirem i retirem. Desprès  la sípia trossejada, quan estigui una mica feta,posarem  els alls a làmines, la ceba ben picadeta i que es vagi fent.
Afegirem el tomàquet fregit i ho deixarem coure uns 5 minuts.
Afegirem els fideus i li donarem unes quantes voltes fins que estigui ben barrejat.
Posarem el fumet ben calent i les gambes o llagostins pelats.
Agafarem una mica del fumet i posarem a bullir els caps de les gambes uns 5 minuts i  amb una mà de morter ho passarem pel xino i aquesta substància l'afegirem a la cassola.
Ho tindrem uns 15 minuts i desprès ho posarem al forn 5 minuts mes per que quedin ben rossejats.
Que aprofiti.
Estan de mort.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això te una pinta espectacular...Nyam-Nyam.

Anònim ha dit...

Això te una pinta espectacular...Nyam-Nyam.