Canelons de la iaia Tina
1kg de carn del coll de vedella
600 gr. de carn magra de porc
dues petxugues de pollastre
tres fetges de pollastre
2 cebes, 3 tomàquets madurs, un raig de conyac
Per la salsa Béchamel:
1 litre de llet
la farina que admet
100 gr. de foie gras
50 gr. de mantega
Sal, nou moscada
Dues caixes de canelons el “ Pavo”
Preparació:
Posarem a rostir tota la carn i quan estigui fred ho
trinxarem. Mentre tant anirem bullin els canelons,els passarem per aigua freda i els anirem posant a sobre d'un drap perquè
s'escorrin. Amb el trinxat omplirem els canelons i els enrotllarem deixant-los
a punt per ficar a la plata d'anar al forn.
Per
fer la Beixamel:
Posarem la llet freda en un cassó, la mantega, el
foie-gras i començarem a remenar a foc baixet,quan estigui desfet, posarem 3 o 4 cullerades de farina i anirem remenant.
Si voleu mes o menys espessa és qüestió de posar més farina
o menys.
Quant veieu que comença a espessir i vol bullir, ja està
feta.
Fer la Beixamel segons el gust i posar-la damunt dels
canelons a punt ja de anar al forn.
Posar formatge ratllat per sobre i ja podeu gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada