1 de maig 2015

Canelons de la iaia Tina

Canelons de la iaia Tina

Foto de Viquipèdia
Ingredients per al rostit:

1kg de carn del coll de vedella
600 gr. de carn magra de porc
dues petxugues de pollastre
tres fetges de pollastre
2 cebes, 3 tomàquets madurs, un raig de conyac

Per la salsa Béchamel:

1 litre de llet
la farina que admet    
100 gr. de foie gras
50 gr. de mantega
Sal, nou moscada

Dues caixes de canelons el “ Pavo”

Preparació:
Posarem a rostir tota la carn i quan estigui fred ho trinxarem. Mentre tant anirem bullin els canelons,els passarem per aigua freda  i els anirem posant a sobre d'un drap perquè s'escorrin. Amb el trinxat omplirem els canelons i els enrotllarem deixant-los a punt per ficar a la plata d'anar al forn.

Per fer la Beixamel:

Posarem la llet freda en un cassó, la mantega, el foie-gras i començarem a remenar a foc baixet,quan estigui desfet, posarem 3 o 4 cullerades de farina i anirem remenant.
Si voleu mes o menys espessa és qüestió de posar més farina o menys.
Quant veieu que comença a espessir i vol bullir,  ja està feta.

Fer la Beixamel segons el gust i posar-la damunt dels canelons a punt ja de anar al forn.
Posar formatge ratllat per sobre i ja podeu gratinar.