Trena de poma amb panses, nous i un toc de sèsam i anís.
Ingredients:
- Una làmina de pasta de full ( jo faig servir la del mercadona)
- 4 pomes Golden.
- 25 gr. de mantega
- Un grapat de panses sultanes,un grapat de nous
- un ou
- Sucre.
Procediment:
Estirem la lamina a sobre del marbre i li fem uns talls( veieu la imatge)
Agafeu una paella i poseu les pomes tallades a daus amb la mantega i el sucre. Aneu fent la poma fins que sigui tova i una mica roseta.
Quan ja ho tingueu cuit,ho posarem al mig de la lamina i anirem fent una trena i la pintarem amb l'ou,li posarem el sucre i el sèsam per sobre.
Ja podem posar-la al forn. Uns 25 minuts a 150º si tenim forn d'aire. Si veiem que es fa rosa molt de presa li posarem paper d'alumini per sobre.
Quan ja sigui cuita i la traiem del forn,la ruixarem amb una mica de anís.(Opcional)
Per postres o berenars es boníssim.....
Ja podem posar-la al forn. Uns 25 minuts a 150º si tenim forn d'aire. Si veiem que es fa rosa molt de presa li posarem paper d'alumini per sobre.
Quan ja sigui cuita i la traiem del forn,la ruixarem amb una mica de anís.(Opcional)
Per postres o berenars es boníssim.....
1 comentari:
Escolta, aquesta coca de poma fa molt bona pinta!! Què bona!!
Publica un comentari a l'entrada