Ànec confitat amb compota de poma
Ingredients
· 6 pomes
· 6 pastanagues
· 1 cabeça d'alls
· 3 porros
· 2 nous de mantega
· 2 cullerades de sucre
· sal
· pebre negre
· 3 l de vi dolç de Màlaga
Elaboració
Per fer la compota de poma, en un cassó amb aigua bullint poseu la poma, pelada i tallada a daus, el sucre i la mantega, i deixeu-ho coure a foc suau durant una bona estona. Seguidament, poseu la poma en un bol i tritureu-la amb el túrmix. A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana, la pastanaga tallada a rodanxes, el porro tallat a trossos i els alls sencers. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi el vi dolç i deixeu-ho reduir a foc suau. Després, passeu la salsa pel colador xinès I ja per acabar, emplateu les cuixes d'ànec, cobriu-les amb la salsa i poseu-hi la compota de poma al costat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada