13 de març 2016

Pastis de formatge fresc amb gerds

PASTIS DE FORMATGE FRESC AMB GERDS

     INGREDIENTS:

  • TERRINA DE FORMATGE FRESC DE 450 GR.0% DE MATERIA GRASA
  •  50 ML DE SUC DE LLIMONA.
  •  50 ML d'AIGUA.
  • 125 GR. DE SUCRE.
  • 3 ROVELLS D’OU.
  •  8 FULLS DE GELATINA + 2 PER LA COBERTURA
  •  400 GR. DE NATA DE 35% + 60 GR. DE SUCRE.

ELABORACIÓ:


Barrejarem el sucre, l’aigua ,el suc de la llimona i els 3 rovells d’ou , o  posarem a coure , farem una crema i la deixarem refredar.

Posarem les fulles de gelatina en remull amb aigua freda 5 minuts les escorrerem i les barrejarem amb la crema quan encara estigui una mica calenta.



Muntarem la nata amb els 60 grams  de sucre i  ho barrejarem tot.
Folrarem un motlle que sigui desmuntable i posarem un paper de forn a sota perquè sigui mes fàcil de desemmotllar.

Ho deixarem unes hores a la nevera fins que sigui ben pres.

Desfarem dues fulles de gelatina al bany maria, prèviament posades en remull 5 minuts i pintarem els pastis.

Desprès  posarem els gerds per sobre i també els pintarem amb una mica  la gelatina.



  Ho tornarem a posar a la nevera fins l'hora de menjar-lo.

Amb aquest pastís li podem posar la cobertura que vulguem, amb gerds o melmelada de maduixes , etc...