INGREDIENTS:
- 1 TERRINA DE FORMATGE FRESC DE 450 GR.0% DE MATERIA GRASA
- 50 ML
DE SUC DE LLIMONA.
- 50
ML d'AIGUA.
- 125
GR. DE SUCRE.
- 3
ROVELLS D’OU.
- 8
FULLS DE GELATINA + 2 PER LA COBERTURA
- 400
GR. DE NATA DE 35% + 60 GR. DE SUCRE.
ELABORACIÓ:
Barrejarem el sucre, l’aigua ,el suc de la llimona i els 3 rovells d’ou , o posarem a coure , farem una crema i la deixarem refredar.
Posarem les
fulles de gelatina en remull amb aigua freda 5 minuts les escorrerem i les
barrejarem amb la crema quan encara estigui una mica calenta.
Muntarem la
nata amb els 60 grams de sucre i ho barrejarem tot.
Folrarem un
motlle que sigui desmuntable i posarem un paper de forn a sota perquè sigui mes
fàcil de desemmotllar.
Ho deixarem
unes hores a la nevera fins que sigui ben pres.
Desfarem dues
fulles de gelatina al bany maria, prèviament posades en remull 5 minuts i
pintarem els pastis.
Desprès posarem els
gerds per sobre i també els pintarem amb una mica la gelatina.
Ho tornarem a posar a la nevera fins l'hora de
menjar-lo.
Amb aquest
pastís li podem posar la cobertura que vulguem, amb gerds o melmelada de
maduixes , etc...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada