Estofat de vedella i botifarra amb patates Kennebec.
Ingredients per quatre persones:
- 600 grs. de vedella per estofar tallada a daus.
- Dues botifarres de porc.
- dues o tres fulles de llorer.
- 1 pebrot verd.
- 1 ceba.
- dues pastanagues.
- 1 tros de botifarra negra.
- 100 cc de vi de cuinar.
- 1 cullerada de carn de pebrot xoricer.
- 3 tomàquets madurs.
- all i julivert.
- oli d'oliva sal i pebre.
- 1/2 litre de brou.
Agafarem una cassola de fang posarem una mica d'oli i quan estigui calent,començarem a sofregir la carn i les botifarres.
Tallarem la ceba,el pebrot verd,les pastanagues, les fulles de llorer i ho anirem afegint i sofregint.
Llavors afegirem el vi de cuinar i quan ja sembla que s'ha evaporat, afegirem la cullerada de carn de pebrot xoricer i els tomàquets trinxats,l'all i una mica de julivert.