Confitura d'albergínia
• 1 Kg d'albergínies
• 600 grm. de sucre
• 600 grm. de sucre
• 400
ml d'aigua mineral
• Un
canonet de canyella
• Una
pell de llimona
Escorreu-les molt bé i tritureu-les amb el minipímer per fer-ne un puré. També podeu deixar-hi trossos grossos, o sigui, no triturar-la del tot, al vostre gust.
Poseu l'aigua, el sucre, el canonet de
canyella i la pell de llimona en una olla i, quan comenci a bullir, afegiu-hi
el puré d'albergínia. Cal que cogui a foc mig
durant almenys 20-30 minuts.
Un cop retirat del foc, tireu-hi el suc
de llimona.
Finalment, repartiu-la en pots de vidre
ben nets i escaldats. Ompliu-los fins a dalt de tot, tapeu-los i tombeu-los de
cap per avall perquè s'hi faci el buit.
2 comentaris:
Per anar començant a fer cosetes.
Jo també en faig i ens encanta!!!!! Però jo parteixo de les albergínies escalivades.
Cada cuiner té els seus trucs heheh
Ptnts
Dolça
Publica un comentari a l'entrada