19 d’abr. 2015

Trenat de poma

Trena de poma amb panses, nous i un toc de sèsam i anís.


Ingredients:

  • Una làmina de pasta de full ( jo faig servir la del mercadona)
  • 4 pomes Golden.
  • 25 gr. de mantega
  • Un grapat de panses sultanes,un grapat de nous
  • un ou
  • Sucre.
Procediment:
Estirem la lamina a sobre del marbre i li fem uns talls( veieu la imatge)

Agafeu una paella i poseu les pomes tallades a daus amb la mantega i el sucre. Aneu fent la poma fins que sigui tova i una mica roseta.

Quan ja ho tingueu cuit,ho posarem al mig de la lamina i anirem fent una trena i la pintarem amb l'ou,li posarem el sucre i el sèsam per sobre.



Ja podem posar-la al forn. Uns 25 minuts a 150º si tenim forn d'aire. Si veiem que es fa rosa molt de presa li posarem paper d'alumini per sobre.



Quan ja sigui cuita i la traiem del forn,la ruixarem amb una mica de anís.(Opcional)



Per postres o berenars es boníssim.....




1 comentari:

Francesc ha dit...

Escolta, aquesta coca de poma fa molt bona pinta!! Què bona!!