EL RACÓ DE LA MOON

Sóc amant de la cuina i vull expressar en aquest bloc, tot el que m'agrada i compartir-ho amb vosaltres

13 de juny 2015

Pastis d'aniversari Mireia



Pastis d'aniversari de la meva neboda, Mireia 18 anys.



Publicat per Unknown a 9:02 Cap comentari:
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Etiquetes de comentaris: Pastissos
Missatges més recents Missatges més antics Inici
Subscriure's a: Comentaris (Atom)

Traductor

Enllaç MyTaste

myTaste.cat

Si hem voleu seguir,Cliqueu aquí

Qui soc

Unknown
Visualitza el meu perfil complet

Etiquetes

Bacallà Bescuits Canalons Coques Cremes Fideuà L'ànec La pasta de full Les Llegums Melmelades Mones Pastissos Quiches Vedella

Entrades populars

  • Pastis Sacher de Xocolata blanca
    Ingredients per al bescuit : ·         250 gr de xocolata blanca per a postres ·         150 gr de mantega ·         5 ous ·   ...
  • Les Quiches
    Quiche de verdures i bacon       Ingredients ü 1 làmina pasta fullada ü  Alls tendres un menat    i un carbassó ü  dues o tr...
  • Pastis de formatge fresc amb gerds
    PASTIS DE FORMATGE FRESC AMB GERDS      INGREDIENTS: 1  TERRINA  DE FORMATGE FRESC DE 450 GR.0% DE MATERIA GRASA   50 ML DE SUC...

Índex de receptes

  • ►  2016 (4)
    • ►  03/04/16 (1)
    • ►  27/03/16 (1)
    • ►  13/03/16 (2)
  • ▼  2015 (20)
    • ►  06/12/15 (1)
    • ►  01/11/15 (1)
    • ►  25/10/15 (1)
    • ▼  07/06/15 (1)
      • Pastis d'aniversari Mireia
    • ►  10/05/15 (1)
    • ►  26/04/15 (1)
    • ►  19/04/15 (3)
    • ►  12/04/15 (2)
    • ►  05/04/15 (3)
    • ►  29/03/15 (4)
    • ►  22/03/15 (2)

Totes les receptes

  • Pastis Sacher de Xocolata blanca
    Ingredients per al bescuit : ·         250 gr de xocolata blanca per a postres ·         150 gr de mantega ·         5 ous ·   ...
  • Les Quiches
    Quiche de verdures i bacon       Ingredients ü 1 làmina pasta fullada ü  Alls tendres un menat    i un carbassó ü  dues o tr...
  • Pastis de formatge fresc amb gerds
    PASTIS DE FORMATGE FRESC AMB GERDS      INGREDIENTS: 1  TERRINA  DE FORMATGE FRESC DE 450 GR.0% DE MATERIA GRASA   50 ML DE SUC...
  • Estofat de vedella i botifarra amb patates kennebec
    Estofat de vedella i botifarra amb patates Kennebec. Ingredients per quatre persones: 600 grs. de vedella per estofar tallada a daus...
  • Bescuit de xocolata blanca amb ganache i fruites del temps.
    Bescuit de xocolata blanca amb ganache i fruites del temps.   Ingredients :   - 150 grams xocolata blanca - 120 grams sucre blanc - 1...
  • Ànec confitat amb compota de poma
    Ànec confitat amb compota de poma Ingredients ·           4 cuixes d'ànec ·           1/2 l d'oli d'oliva ·           ...
  • COCA DE IOGURT
    COCA DE IOGURT La gràcia d’aquesta coca està en què fem servir l’envàs buit del iogurt com a mida per als altres ingredients. Per...

Els blocs que segueixo

  • La cocinera de Bétulo
    PIMIENTOS DEL PIQUILLO RELLENOS DE SETAS
  • La Cuina de l'Olga
    Boniatos farcits de sobrassada i formatge blau Artagro #OlivaSupermercats
  • no tot són postres... a la cuina
    CHOCOLATE FUDGE CAKE
  • Fem un mos
    CANAPÈS DE PARMENTIER DE PATATA I TÀRTAR DE TONYINA
  • ENSUCRAT
    GALETES NINOT DE NEU DE COCO
  • Hi ha bruixes a la cuina
    Pastissets de mascarpone i raïms amb xarop de moscatell
  • INSTA-COOK
    L'elixir del mar. Sopa de peix amb la seva "rouille".
  • Tapa't de tapes
    Mona de Pasqua (de xocolata i melmelada de maduixa)
  • Repostería de Hernán-Valle
    Alcazaba de la Alhambra de Granada, Maqueta Virtual, Infografía 3D - May...
  • Destapant Cassoles
  • El racó de la Moon
    Pastis de formatge fresc amb gerds
  • Cuinar a quatre mans
    PANELLETS
  • A mossegades
    TATIN DE PERES.
  • sal i oli
    Christmas DIY
  • La Montse i els seus plats
    Browni amb nata i gelat de vainilla..

Les meves Imatges

Les meves Imatges

Pàgines

  • Pàgina d'inici
  • DOLÇOS
  • Pastis de maduixes,Biscuit de peres,Mona de pascua...
Moon Roig. Tema Fantàstic, S.A.. Imatges del tema creades per molotovcoketail. Amb la tecnologia de Blogger.