EL RACÓ DE LA MOON

Sóc amant de la cuina i vull expressar en aquest bloc, tot el que m'agrada i compartir-ho amb vosaltres

Pastis de maduixes,Biscuit de peres,Mona de pascua

Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)

Traductor

Enllaç MyTaste

myTaste.cat

Si hem voleu seguir,Cliqueu aquí

Qui soc

Unknown
Visualitza el meu perfil complet

Etiquetes

Bacallà Bescuits Canalons Coques Cremes Fideuà L'ànec La pasta de full Les Llegums Melmelades Mones Pastissos Quiches Vedella

Entrades populars

  • Pastis de formatge fresc amb gerds
    PASTIS DE FORMATGE FRESC AMB GERDS      INGREDIENTS: 1  TERRINA  DE FORMATGE FRESC DE 450 GR.0% DE MATERIA GRASA   50 ML DE SUC...
  • Deliciosa amb torrades i formatge de cabra
    Melmelada de pebrots vermells 1 kg. de pebrots vermells 600 g. de sucre el suc d' una llimona 1 branca de vainilla ...
  • " Pochas " amb Cloïses.
    "Pochas" amb cloïsses Aquest estiu varem anar de vacances al país basc, i vam  comprar mongetes que allà en diuen "Poc...

Índex de receptes

  • ▼  2016 (4)
    • ▼  03/04/16 (1)
      • Pastis Sacher de Xocolata blanca
    • ►  27/03/16 (1)
    • ►  13/03/16 (2)
  • ►  2015 (20)
    • ►  06/12/15 (1)
    • ►  01/11/15 (1)
    • ►  25/10/15 (1)
    • ►  07/06/15 (1)
    • ►  10/05/15 (1)
    • ►  26/04/15 (1)
    • ►  19/04/15 (3)
    • ►  12/04/15 (2)
    • ►  05/04/15 (3)
    • ►  29/03/15 (4)
    • ►  22/03/15 (2)

Totes les receptes

  • Pastis de formatge fresc amb gerds
    PASTIS DE FORMATGE FRESC AMB GERDS      INGREDIENTS: 1  TERRINA  DE FORMATGE FRESC DE 450 GR.0% DE MATERIA GRASA   50 ML DE SUC...
  • Deliciosa amb torrades i formatge de cabra
    Melmelada de pebrots vermells 1 kg. de pebrots vermells 600 g. de sucre el suc d' una llimona 1 branca de vainilla ...
  • " Pochas " amb Cloïses.
    "Pochas" amb cloïsses Aquest estiu varem anar de vacances al país basc, i vam  comprar mongetes que allà en diuen "Poc...
  • Pastis Sacher de Xocolata blanca
    Ingredients per al bescuit : ·         250 gr de xocolata blanca per a postres ·         150 gr de mantega ·         5 ous ·   ...
  • Estofat de vedella i botifarra amb patates kennebec
    Estofat de vedella i botifarra amb patates Kennebec. Ingredients per quatre persones: 600 grs. de vedella per estofar tallada a daus...
  • Les Quiches
    Quiche de verdures i bacon       Ingredients ü 1 làmina pasta fullada ü  Alls tendres un menat    i un carbassó ü  dues o tr...
  • Bescuit de xocolata blanca amb ganache i fruites del temps.
    Bescuit de xocolata blanca amb ganache i fruites del temps.   Ingredients :   - 150 grams xocolata blanca - 120 grams sucre blanc - 1...
  • Les melmelades
    Confitura d'albergínia Ingredients: •  1 Kg d'albergínies •  600 grm. de sucre •  400 ml d'aigua mineral •  Un...

Els blocs que segueixo

  • no tot són postres... a la cuina
    Carpaccio de meló amb romesco
  • La Cuina de l'Olga
    Amanida de llenties caviar amb figues i ganyims
  • La cocinera de Bétulo
    BERENJENA KADAI EN SALSA DE TOMATE
  • Fem un mos
    16 é ANIVERSARI DEL BLOG
  • ENSUCRAT
    GALETES NINOT DE NEU DE COCO
  • Hi ha bruixes a la cuina
    Pastissets de mascarpone i raïms amb xarop de moscatell
  • INSTA-COOK
    L'elixir del mar. Sopa de peix amb la seva "rouille".
  • Tapa't de tapes
    Mona de Pasqua (de xocolata i melmelada de maduixa)
  • Repostería de Hernán-Valle
    Alcazaba de la Alhambra de Granada, Maqueta Virtual, Infografía 3D - May...
  • Destapant Cassoles
  • El racó de la Moon
    Pastis de formatge fresc amb gerds
  • Cuinar a quatre mans
    PANELLETS
  • A mossegades
    TATIN DE PERES.
  • sal i oli
    Christmas DIY
  • La Montse i els seus plats
    Browni amb nata i gelat de vainilla..

Les meves Imatges

Les meves Imatges

Pàgines

  • Pàgina d'inici
  • DOLÇOS
  • Pastis de maduixes,Biscuit de peres,Mona de pascua...
Moon Roig. Tema Fantàstic, S.A.. Imatges del tema creades per molotovcoketail. Amb la tecnologia de Blogger.