28 de març 2016

Les Quiches

Quiche de verdures i bacon


     Ingredients
ü 1 làmina pasta fullada
ü  Alls tendres un menat  i un carbassó
ü  dues o tres Carxofes
ü  1/2 paquet formatge ratllat
ü  200 g. de bacon a trossets petits
ü  3 ous
ü  1 brick petit de nata per muntar

    Elaboració


Folrar una font apta per a forn amb paper vegetal i col·locar la làmina de pasta fullada. Punxar-la amb una forquilla (fer diversos forats) i reservar.


Pelar els alls tendres, el carabassó les carxofes i tallar a trossets.
Fregir les verdures en la paella a foc mitjà fins que estiguin tovetes.





Tirar-les en un bol i barrejar amb els ous, la nata i el bacon. Salpebrar. Tirar una mica de formatge ratllat i tornar a barrejar.
Abocar la mescla a la font. Tirar formatge ratllat per damunt i introduir en el forn pre-escalfat a 180º uns 25 minuts.




Revisar de tant en tant, si el formatge es comença a cremar retirar la font.