10 d’abr. 2015

Coca de Llavaneras

Coca de Llavaneras

Necessitem:

  • Dues masses de pasta de full rectangular (jo la compro al  Mercadona).
  • Crema pastissera.(Segons recepta penjada al bloc)
  • Sucre,pinyons i anís
  • Ou per pintar
  • Placa de forn
  • forn a 180º
Farem la crema i la deixarem refredar una mica.
  Estenem la primera massa a sobre la placa de forn i la punxem perquè no se'ns infli quan comença a coure.
  Posarem la crema pel damunt deixant 1 cm. de vora.
  La taparem amb l'altra massa i la tancarem fem un bordones trenat o com vulguem.
  La pintarem amb l'ou i li posarem els pinyons i sucre per sobre,punxant també la massa de dalt.
  La posarem al forn, si el forn es de turbo baixarem la temperatura una mica i anirem vigilant fins que tingui el color que ens agradi.
Quan la traiem del forn,ruixarem la coca amb una mica d'anís i la deixem refredar.

2 comentaris:

Montse Roig ha dit...

La podeu farcir amb el que vulgueu (xocolata,cabell d'angel,poma i fruits secs etc..)

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Boníssima aquesta coca.
Petons.