30 de març 2015

Bescuit de peres




Bescuit de Peres

Ingredients per a un motlle rodó de 23 cm

2 ous
80 gr de sucre
1/2 gotet de llet, només li vaig posar un rajolí
70 gr de mantega
150 gr de farina de rebosteria
1 sobre de llevat Royal
1 mica de sal
3 peres conferència
Sucre glass per decorar


Batem els ous amb el sucre amb les varetes. Després afegim la llet i la mantega que hem estovat al microones.

Tamisem la farina juntament amb el llevat i la sal.

Unim els líquids amb moviments envoltants.

Afegim les peres tallades en làmines com per truita. I les unim a la barreja amb compte de no trencar-les. Aboquem en el nostre motlle.

Al forn a 180º fins que punxant amb un escuradents ens surti net, entre 35 i 40 minuts segons el forn.

Deixem refredar i presentem empolvorada de sucre glass.

2 comentaris:

l'Essència de la Cuina ha dit...

Hola Montse la provaré de fer té una pinta estupenda!

M Glòria ha dit...

Ha de ser molt bo!!!! Te'l copiaré segur.
Ptnts
Dolça