Bescuit de Peres
Ingredients per a un motlle rodó de 23 cm
Ingredients per a un motlle rodó de 23 cm
2 ous
80 gr de sucre
1/2 gotet de llet, només li vaig posar un rajolí
70 gr de mantega
150 gr de farina de rebosteria
1 sobre de llevat Royal
1 mica de sal
3 peres conferència
Sucre glass per decorar
Batem els ous amb el sucre amb les varetes. Després afegim la llet i la mantega que hem estovat al microones.
Tamisem la farina juntament amb el llevat i la sal.
Unim els líquids amb moviments envoltants.
Afegim les peres tallades en làmines com per truita. I les unim a la barreja amb compte de no trencar-les. Aboquem en el nostre motlle.
Al forn a 180º fins que punxant amb un escuradents ens surti net, entre 35 i 40 minuts segons el forn.
Deixem refredar i presentem empolvorada de sucre glass.
2 comentaris:
Hola Montse la provaré de fer té una pinta estupenda!
Ha de ser molt bo!!!! Te'l copiaré segur.
Ptnts
Dolça
Publica un comentari a l'entrada