30 de març 2015

Bescuit de peres




Bescuit de Peres

Ingredients per a un motlle rodó de 23 cm

2 ous
80 gr de sucre
1/2 gotet de llet, només li vaig posar un rajolí
70 gr de mantega
150 gr de farina de rebosteria
1 sobre de llevat Royal
1 mica de sal
3 peres conferència
Sucre glass per decorar


Batem els ous amb el sucre amb les varetes. Després afegim la llet i la mantega que hem estovat al microones.

Tamisem la farina juntament amb el llevat i la sal.

Unim els líquids amb moviments envoltants.

Afegim les peres tallades en làmines com per truita. I les unim a la barreja amb compte de no trencar-les. Aboquem en el nostre motlle.

Al forn a 180º fins que punxant amb un escuradents ens surti net, entre 35 i 40 minuts segons el forn.

Deixem refredar i presentem empolvorada de sucre glass.

2 comentaris:

l'Essència de la Cuina ha dit...

Hola Montse la provaré de fer té una pinta estupenda!

No tot són postres ha dit...

Ha de ser molt bo!!!! Te'l copiaré segur.
Ptnts
Dolça