14 de març 2016

Estofat de vedella i botifarra amb patates kennebec

Estofat de vedella i botifarra amb patates Kennebec.

Ingredients per quatre persones:

  • 600 grs. de vedella per estofar tallada a daus.
  • Dues botifarres de porc.
  • dues o tres fulles de llorer.
  • 1 pebrot verd.
  • 1 ceba.
  • dues pastanagues.
  • 1 tros  de botifarra negra.
  • 100 cc de vi de cuinar.
  • 1 cullerada de carn de pebrot xoricer.
  • 3 tomàquets madurs.
  • all i julivert.
  • oli d'oliva sal i pebre.
  • 1/2 litre de brou.

Agafarem una cassola de fang posarem una mica d'oli i quan estigui calent,començarem  a sofregir la carn i les botifarres.
Tallarem la ceba,el pebrot verd,les pastanagues, les fulles de llorer i ho anirem afegint i sofregint.

Llavors afegirem el vi de cuinar i quan ja sembla que  s'ha evaporat, afegirem la cullerada de carn de pebrot xoricer i els tomàquets trinxats,l'all i una mica de julivert.

Deixarem que es cogui una mica i afegirem el brou calent.
Ho deixarem coure uns 20 minuts i posarem les patates tallades a daus no massa petites i ho deixarem fins que siguin cuites.