30 de març 2015

Crema pastissera


   Crema pastissera

     Ingredients

  1/2 litre de llet
  4 rovells d'ou
  50 grams Maizena
  120 grams de sucre
  1 canonet de canyella  i  Pela de llimona

Elaboració



Primer de tot, posarem amb un cassó, la llet juntament amb la canyella i la pell de la llimona, al foc. Quan arrenqui el bull, ho retirem i deixem refredar una estona.

En un bol barregem els 4 rovells d'ou amb el sucre fins a obtenir una mescla fina. Després hi afegim la "Maizena" i remenem fins a obtenir una mescla homogènia.

Un cop tenim la mescla llesta, hi afegim, de mica en mica, la llet i anem remenant i ho passarem per un colador. Quan tinguem una barreja ben homogènia ho tornem a posar tot al foc, aquesta vegada a foc baix, sense parar de remenar, fins que comenci a arrencar el bull i ja ens vagi agafant consistència de crema, retirem del foc i no parem de remenar i fem una batuda forta fora del foc.

Deixem refredar, en funció dels postres que vulguem fer, i ja tenim la crema llesta!