Ingredients:
1 poma gran o 2 petites
(golden en el meu cas)
100g de sucre
100g de mantega pomada
2 ous mig batuts
150 gr de farina
1/2 cullereta de essència de vainilla
1/2 sobre de llevat químic (tipus royal)
Sucre morè
Procediments:
1. Pelem la poma i la tallem a llesques
fines. Reservem.
2. En un bol, bati’m la mantega pomada
amb el sucre fins que quedi cremós.
3. Afegim els ous d'un en un integrant-los
amb la crema anterior, i tot seguit incorporem l'essència de vainilla.
4. Tamisem la farina amb el llevat
químic i ho afegim a la mescla anterior
5. Untem un motlle rodó de uns 22 cm.
amb mantega i l'enfarinem.
6. Aboquem la mescla al motlle i
disposem a sobre les tallades de poma. Finalment espolsem un poc de sucre morè
a sobre de la poma i enfornem a 180º uns 30 min.
1 comentari:
Aquest coc m'encanta!!!!!
Ptnts
Dolça
Publica un comentari a l'entrada