Necessitem:
- Dues masses de pasta de full rectangular (jo la compro al Mercadona).
- Crema pastissera.(Segons recepta penjada al bloc)
- Sucre,pinyons i anís
- Ou per pintar
- Placa de forn
- forn a 180º
Farem la crema i la deixarem refredar una mica.
Estenem la primera massa a sobre la placa de forn i la punxem perquè no se'ns infli quan comença a coure.
Posarem la crema pel damunt deixant 1 cm. de vora.
La taparem amb l'altra massa i la tancarem fem un bordones trenat o com vulguem.
La pintarem amb l'ou i li posarem els pinyons i sucre per sobre,punxant també la massa de dalt.
La posarem al forn, si el forn es de turbo baixarem la temperatura una mica i anirem vigilant fins que tingui el color que ens agradi.
2 comentaris:
La podeu farcir amb el que vulgueu (xocolata,cabell d'angel,poma i fruits secs etc..)
Boníssima aquesta coca.
Petons.
Publica un comentari a l'entrada